Print this page

Suzanne Plantinga nieuwe teammanager Non-Profit bij Totta

Suzanne Plantinga versterkt Totta Research als teammanager non-profit. De afgelopen 13 jaar heeft zij bij Kantar Public (voorheen TNS NIPO) gewerkt waar ze als junior onderzoeker begon en als client director wegging.

Hierdoor heeft zij niet alleen het reilen en zeilen van het onderzoeksvak geleerd, maar ze heeft ook diverse trainingen en cursussen gegeven aan collega’s en klanten. 

Suzanne over haar overstap naar Totta: ´ik hou van m’n vak en vind het leuk om klanten te adviseren hoe ze onderzoek het best kunnen inzetten. Daarnaast wil ik mijn ervaring graag inzetten om een eigen team te leiden en de mensen in mijn team verder te ontwikkelen. Het leuke van Totta vind ik dat ze altijd bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen, zoals speech analytics en data science.’

Bart Wichers, directeur bij Totta is enthousiast over de komst van Suzanne. ‘Met Suzanne hebben we iemand in huis die zowel onze medewerkers als onze klanten in de publieke sector een stap verder kan helpen. Suzanne is goed thuis in de publieke sector en met haar enthousiasme en energie is ze – met haar team - uitstekend in staat om alle nieuwe ontwikkelingen bij Totta ook bij onze klanten in de publieke sector te brengen’.

Bron: Persbericht Totta, 4 september 2019