Nieuwe SPSS-functies (deel 2)

In de vorige editie meldden we al diverse nieuwe functies binnen SPSS zoals Power Analysis, Weighted Kappa en diverse procedure verbeteringen binnen V27 van SPSS. In deze editie belichten we graag nog enkele Core System-verbeteringen die beschikbaar zijn in V27.

In het Core System van de SPSS-applicatie zijn bij V27 diverse verbeteringen doorgevoerd.
Zo is er de nieuwe "SPSS Light" look en feel van de interface. Verder is er eindelijk de langverwachte Auto-Recovery functie. Bij het onverwachts stoppen van de applicatie zal nu een hersteldialoog worden gestart om eerdere gegevensbestanden, syntaxis, uitgangen en inhoud te herstellen. Deze functie is standaard ingesteld.

Privacy settings is toegevoegd aan het SPSS-options menu voor inzicht in en beheer van de informatiestroom tussen de SPSS-applicatie en IBM. In het tabblad Privacy, kan bijvoorbeeld worden ingesteld om de gebruiks- en prestatiegegevens (incl. foutrapporten) wel of niet te delen met IBM.

Tot slot heeft de nieuwe release een nieuwe standaardkleur voor alle grafieken. Deze is veranderd in een blauw thema om zo te voldoen aan de nieuwe standaard.

Betaal niet voor modules die je niet gebruikt!

Bedrijven betalen soms jaren voor SPSS-modules die ze eigenlijk niet gebruiken. Daarom bieden we je bij Crayon een gratis licentie-check, zonder aankoopverplichting. Ook kan het voorkomen dat je niet wil of kan overstappen op de laatste softwareversie. Deze, en andere vragen over licenties of een advies op maat, stel je eenvoudig aan onze Nederlandstalige helpdesk.

Crayon wenst iedereen een heel mooi 2021!

 

Exclusief ledenvoordeel: MOA-leden ontvangen nu 5% korting op iedere software-licentie wanneer ze kiezen voor de zeer aantrekkelijke Statistic Collaboration Solution (CSCS) met SPSS. Kijk voor meer informatie op moa.nl/crayon.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.