Nomineer jouw kandidaten voor de MOAwards 2021?

De nominatiecampagne weer van start en hij duurt tot en met 24 februari. Laat weten wie jij op het erepodium wilt zien via moawards.nl!

2020 was een jaar om later over te vertellen, bij de open haard. Dit jaar laat het virus ons nog niet meteen met rust, maar we verwachten wel dat 2021 ons beter is gezind (zie het Ipsos-onderzoek in deze nieuwsbrief). Zo’n beter jaar wensen wij u dan ook van harte toe.


De MOA is er klaar voor, het MIE staat al in de startblokken (digitaal en live) en ook de MOAwards staan dit jaar natuurlijk op het programma. Net zoals in andere jaren bepalen de jury’s de uiteindelijke winnaars, maar iedereen die in het vak werkt, mag kandidaten voordragen voor vijf categorieën:


• Marketing Research & Analytics Bureau
• Insights Professional - Bureauzijde
• Insights Professional - Bedrijfszijde
• Digital & Webanalist
• Young Talent

Voor de zesde categorie - Insights Scientist – kunnen wetenschappers artikelen insturen.

Voor Marketing Research & Analytics Bureau van het jaar is de procedure dit jaar anders. Er is niet alleen keuze uit aangesloten bureaus, maar alle bureaus die werkzaam zijn op het gebied van data-analytics, data-science en -insights kunnen worden voorgedragen.

Vanaf 11 januari is de nominatiecampagne weer van start gegaan en hij duurt tot en met 24 februari. Let op de mail met een uitnodiging om aanbevelingen in te sturen en kijk op www.moawards.nl. En laat weten wie jij op het erepodium wilt zien!

 

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.