SPSS nu eenvoudig te installeren

Het installeren en activeren van SPSS blijft vaak lastig. Heel fijn daarom dat IBM bij SPSS 27 ook het installatie- en licentieproces heeft verbeterd!

Inmiddels zijn ze onafhankelijk van het gebruikte besturingssysteem en zijn ook alle licentievoorwaarden in één keer te accepteren. Bovendien is de installatietijd ten opzichte van eerdere versies ook aanmerkelijk ingekort en kunnen alle autorisatiecodes tegelijk worden toegevoegd. Nog sneller aan de slag dus!

Voor Mac-gebruikers is er nog meer goed nieuws. In plaats van het oude, op Java gebaseerde, installatieprogramma is er nu een speciaal Apple-installatiepakket. Hiermee zijn niet alleen de problemen met de stille installatie en installatie zonder toezicht uit vorige versies verholpen, maar is ook deze installatie een stuk sneller geworden.

Ontdek nu wat Crayon jou te bieden heeft via moa.nl/crayon

Betaal niet voor modules die je niet gebruikt!

Bedrijven betalen soms jaren voor SPSS-modules die ze eigenlijk niet gebruiken. Daarom bieden we je bij Crayon een gratis licentie-check, zonder aankoopverplichting. Ook kan het voorkomen dat je niet wil of kan overstappen op de laatste softwareversie. Deze, en andere vragen over licenties of een advies op maat, stel je eenvoudig aan onze Nederlandstalige helpdesk.

Exclusief ledenvoordeel: MOA-leden ontvangen nu 5% korting op iedere software-licentie wanneer ze kiezen voor de zeer aantrekkelijke Crayon Statistic Collaboration Solution (CSCS) met SPSS. Kijk voor meer informatie op moa.nl/crayon

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.