Betaald Sensorisch

MOA / Inholland - Cursus Sensorisch onderzoeker A

Sinds 2002 worden jaarlijks de landelijk erkende NIMA-MOA examens Sensorisch onderzoeker A (en B) afgenomen onder auspiciën van de profgroep Sensorisch onderzoek van de MOA. Examenkandidaten bereiden zich zelfstandig voor op deze examens. Maar zonder steun van een docent of medecursist en zonder tests om te zien of je bij het studeren op de goede weg bent, is dat een pittige klus. Deze cursus is een steun in rug voor examenkandidaten bij hun voorbereiding op het examen Sensorisch onderzoeker A.

Startdatum 16-09-2020
Einddatum 28-10-2020
Max. deelnemers 8
Prijs per persoon Bekijk de prijzen hieronder

Ticket Informatie

Ticket Type Prijs
Reguliere ticket

Inclusief MOA/NIMA examen (t.w.v. €330,-)

€1,120.00
Inholland / MOA - Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole post-hbo

Een veel voorkomende wens vanuit de voedingsmiddelenindustrie is om kennis, inzichten en vaardigheden te vergroten over hoe personeel aan de productielijnen om moet gaan met de sensorisch kwaliteitsbeoordeling van de geproduceerde producten. In kader hiervan biedt Inholland Academy in samenwerking met de MOA (Profgroep Sensorisch Onderzoek) de cursus ‘Sensorisch Onderzoek: Kwaliteitscontrole (verbreding 1)’ aan.

De cursus omvat de basiskennis over het inzetten van sensorisch onderzoek voor kwaliteitscontrole in de voedingsmiddelenindustrie op mbo-/hbo-niveau. Deze is bestemd voor mensen die werkzaam zijn op het gebied van sensorische kwaliteitsbeoordeling en die daarvoor (meer) kennis en vaardigheden willen opdoen en dat bekroond willen zien met een Inholland Academy/MOA certificaat.

Startdatum 02-10-2020
Einddatum 16-10-2020
Max. deelnemers 20
Prijs per persoon Bekijk de prijzen hieronder

Ticket Informatie

Ticket Type Prijs
Reguliere ticket

Inclusief literatuur

€1,295.00
MOA - Cursus sensorisch onderzoek B

Duik samen met Wim Vaessen en Joep Brinkman in de wereld van sensorisch onderzoek. De cursus bestaat uit theorie en praktijk over het opzetten en uitvoeren van sensorisch onderzoek. Laat je zintuigen prikkelen door inspirerende gastsprekers en verschillende excursies. Kortom, wil jij je ontwikkelen tot een sensorisch onderzoek professional? Schrijf je in vóór 25 oktober!

Beoordeeld met een 8,5!

"Nog nooit eerder zo'n leuke en leerzame cursus gevolgd!"

"Ik heb er veel aan gehad en een erg leuke tijd gehad. Bedankt!"

"Ik vond de cursus zeer leerzaam, informatief en gebruik het geleerde direct in de praktijk."

Startdatum 04-11-2020
Einddatum 16-12-2020
Max. deelnemers 20
Prijs per persoon Bekijk de prijzen hieronder

Ticket Informatie

Ticket Type Prijs
Geen Lidmaatschap

Of voor partnership (incl. examen B € 440,--)

€4,135.00
Persoonlijke MOA-leden

Een persoonlijk lidmaatschap is geen bedrijfslidmaatschap; prijs (incl. examen B € 440,--)

€3,635.00
VSO-leden (gemeenten)

VSO leden: Gemeentes in Nederland lid van VSO; (incl. examen B € 440,--)

€3,635.00
VBO-leden

VBO leden zijn: Cebeon, DSP-groep, Etil, I&O Research, Enschede & Amsterdam, Ipso Facto, KBA, Kohnstamm Instituut, Oberon, Panteia, Regioplan, RIGO, SEOR, Verwey-Jonker Instituut; (incl. examen B € 440,--)

€3,635.00
Inholland / MOA - Leer hoe Sensorisch Onderzoek kan leiden tot Marketingsucces

In de voedingsmiddelenindustrie is marketing belangrijk. Immers, hoe onderscheiden concurrerende producten zich van elkaar? Hoe bepaal je de juiste marketingmix? Sensorisch onderzoek kan een belangrijke bijdrage leveren als het gaat om ontwikkeling en bepaling van product, plaats, promotie en prijs. Je weet waarschijnlijk al hoe belangrijk smaak en textuur is voor het succes van het product. Natuurlijk komt dit aan bod, maar tijdens deze cursus gaan we verder.

Zo leer je tijdens deze cursus ook hoe belangrijk de verpakking (en wat er op die verpakking staat) is voor de acceptatie van het product én de plaats in de winkel. Tijdens de cursus wordt het hele product meegenomen om inzicht te krijgen in consumentenacceptatie. Kortom: je leert hoe Sensorisch Onderzoek kan leiden tot Marketingsucces van jouw product.

Je leert praktisch over sensorisch onderzoek en hoe je met deze kennis, inzichten en vaardigheden meteen jouw marketingsucces kan vergroten in jouw dagelijkse praktijk.

De cursus omvat de basiskennis over het inzetten van sensorisch onderzoek door (junior) marketeers in de voedingsmiddelenindustrie op mbo-/hbo-niveau. De cursus is bestemd voor nieuwsgierige en leergierige mensen die werkzaam zijn op het gebied van marketing of productontwikkeling of op een andere manier betrokken zijn bij voedingsmiddelenproductie.

Startdatum 11-01-2021
Einddatum 01-02-2021
Max. deelnemers 20
Prijs per persoon Bekijk de prijzen hieronder

Ticket Informatie

Ticket Type Prijs
Reguliere ticket €1,550.00
Inholland / MOA - Cursus Sensorisch onderzoek en productontwikkeling

Een veel voorkomende wens vanuit de voedingsmiddelenindustrie is om kennis, inzichten en vaardigheden te vergroten over hoe personeel aan de productielijnen om moet gaan met de sensorische kwaliteitsbeoordeling van de geproduceerde producten. In het kader hiervan biedt de Inholland Academy in samenwerking met de MOA (Profgroep Sensorisch Onderzoek) de cursus ‘Sensorisch Onderzoeker en Productontwikkeling’ aan.

De cursus omvat de basiskennis over het inzetten van sensorisch onderzoek voor productontwikkeling in de voedingsmiddelenindustrie op mbo-/hbo-niveau. Hij is bestemd voor mensen, die werken met voedingsmiddelen en meer kennis, inzicht en vaardigheden willen opdoen op het gebied van productontwikkeling en de factoren, die de sensorische waarneming van voedingsmiddelen beïnvloeden en dat bekroond willen zien met een Inholland Academy/MOA certificaat.

Startdatum 05-02-2021
Einddatum 12-02-2021
Max. deelnemers 20
Prijs per persoon Bekijk de prijzen hieronder

Ticket Informatie

Ticket Type Prijs
Reguliere ticket

Inclusief literatuur

€1,295.00

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.