Clou 97 nu online

De abonnees op Clou zouden op 10 april het eerstkomende nummer per post ontvangen, maar nu veel mensen thuis werken, verschijnt Clou 97 helemaal digitaal, zodat de lezers het blad toch allemaal in huis hebben. Klik op de link voor het complete magazine.

Clou digitaal 205x288

We werken volop aan de overgang naar een digitale uitgave waarin Clou en ClouToday samengaan, in een geheel nieuw jasje. Als alles loopt zoals bedoeld, ziet u rond de zomer het resultaat.

Vanaf dan vindt u al het nieuws op desktop, laptop, mobiel en sociale media. En met het digitale magazine bereiken wij een nog grotere groep belanghebbenden en geïnteresseerden. Als lezer hebt u een 24-uurs nieuwsdienst bij de hand en een bron van kennis over het vak. Ontving u tot nu toe Clou per post en wilt u met ons overstappen op de digitale Clou, geef dan uw email-adres op via www.cloutoday.nl/2020.

Tip: stuur de link naar Clou online door naar collega’s of anderen in de branche. Zo krijgen ook zij – gratis – de kans om op de hoogte te blijven van nieuws en de ontwikkelingen in het vak.

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.