Jildou Oostenbrug 

MOAcademy workshopleider

Bio

Jildou Oostenbrug begeleidt professionals en teams in organisaties die vastlopen en energie verliezen in hun werk. Door terug te gaan naar 'de bedoeling' (wat beweegt je om te doen wat je doet), en van daaruit een krachtige visie te ontwikkelen, ontstaat energie. Met als resultaat vitale mensen, die autonoom, met zelfvertrouwen en geïnspireerd hun vak uitoefenen. Jildou heb een zakelijke achtergrond als onderzoeker en merkstrateeg.

Zeven jaar geleden is ze vanuit een sterke drive gaan ondernemen, na een intensieve omscholing tot coach en trainer. Haar werk binnen het onderwijs en bedrijfsleven is gericht op:

  • persoonlijk leiderschap & energiemanagement
  • visie en identiteit-ontwikkeling
  • professionele cultuur & communicatie.

MOA - Effectief communiceren

Goed communiceren zorgt voor prettig en effectief samenwerken en goede relaties. Maar wat als deze communicatie niet lekker loopt? Ervaar je wel eens dat je boodschap niet overkomt zoals jij het bedoelde, of merk je dat je het lastig vindt om met kritiek om te gaan? Of heb je wel eens te maken met gestreste, ontevreden of dominante opdrachtgevers? En hoe behoud je een goede en professionele relatie wanneer je het niet met elkaar eens bent? Je leert het in deze workshop.

Doelen
Doelgroep

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.