NVFM / MOA webinar - Never Waste a Good Crisis 

27 aug, 2020

Categorie
Onderzoek
Datum
27 aug 2020

Inleiding:

Op 27 augustus organiseert de MOA Profgroep Healthcare samen met NVFM een webinar. Dit keer met als thema: ‘Never Waste a Good Crisis’.

Never Waste a Good Crisis

COVID-19: naast impact op de gezondheidszorg en economie heeft het ook psychosociale gevolgen. Ons gedrag - soms gedwongen door de maatregelen - is sterk veranderd. Denk aan toename in online aankopen & andere communicatiekanalen of juist het wegvallen van de vraag naar complete productgroepen.

De impact zie je ook sterk terug in de gezondheidszorg. Fysieke toegang tot zorg is beperkt, angst zorgt voor wegblijvende zorgpatiënten en met 1,5 meter afstand kan huidige productie in de zorg niet meer gehaald worden.

Dit levert veel nieuwe vraagstukken op. Gaat de financiering veranderen? Moeten we een andere bevoorradingsstrategie hebben? Hoe gaan we om met ethische vraagstukken? Zal de inrichting van de zorg blijvend veranderen? Hoe waarschijnlijk is het dat we ooit terugkeren naar hoe het was? En hoe wenselijk is dat?

Inzicht in menselijk gedrag in crisistijd gaat jou helpen jouw strategieën af te stemmen op deze veranderingen. Want naast de nodige uitdagingen biedt iedere crisis ook kansen en mogelijkheden!

Daarom organiseert de NVFM samen met de MOA Profgroep Healthcare op 27 augustus tussen 15:30 - 17:30 uur de webinar:

'Never Waste a Good Crisis'

Colin Strong, Global Head of Behavioural Science bij marktonderzoeksbureau Ipsos en Honorary Professor of Consumer & Behavioural Science aan de Nottingham University Business School legt het effect uit van een crisis op menselijk gedrag en hoe je hierop kunt inspelen.

Reserveer 27 augustus in jouw agenda en schrijf je in! Meer informatie over programma volgt.

Deze webinar zal plaatsvinden op donderdag 27 augustus van 15.30-17.30 uur.

Wil je deelnemen aan deze meeting? Je kunt je opgeven via deze inschrijflink.

  • Deze webinar wordt online aangeboden.

  • Er zijn geen kosten verbonden aan deze webinar.

  • Heeft u vragen over deze workshop?

     

    Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

    MOA neemt bij het uitvoeren van haar activiteiten de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) in acht en dit privacy statement en voor zover toepasselijk haar Integriteitscode. De privacy statement is van toepassing op het verwerken van persoonsgegevens schriftelijk verkregen dan wel via de website, apps en andere mobiele (rand)apparatuur.

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.