1. 29/4 MOA podium: BIG PINK PIG KING

    29 april 2018
   2. Muzikaal experiment tijdens laatste MOA Podium van het seizoen!

    Een relaxte zondag met muziek en kunst, in de prachtige bosrijke omgeving van Amelisweerd, in samenwerking met HKU Utrechts Conservatorium. Dat is MOA-podium! In wintermaanden kun je elke laatste zondag van de maand muzikaal opwarmen bij een intiem ochtendconcert, geïnspireerd op het museum en de huidige tentoonstelling. Aansluitend hebben bezoekers gratis toegang tot de tentoonstelling, en deze keer is dat het gloednieuwe Flower Power! Een bijzondere tentoonstelling met fascinerende bloemwerken uit eigen collectie en uit de collecties van diverse musea in de provincie Utrecht. 

    Op 29 april zal het laatste MOA Podium van het seizoen plaatsvinden met een bijzonder optreden van BIG PINK PIG KING! BIG PINK PIG KING is een vierkoppig monster uit Utrecht. Vier jonge muzikanten spelen een explosief spel van constante uitdaging en opwindend experiment, van improvisatiemuziek die zich verscheurt tot flarden van lompe performance, verbasterde grooves, soms een woordschreeuw en af en toe, door de humane herrie heen, een verbloemde hint van virtuositeit. Ergens tussen en afkomstig uit free-jazz, noise, punk, pop; een hongerige non-poetische poezie in het nu.

    Locatie: Theaterzaal van Koetshuis Amelisweerd, naast MOA
    Tijd: inloop vanaf 10.30 uur,aanvang 11.00 uur (tot 12 uur)

    Toegang: € 15 / Museumkaart € 10 / HKU-pas gratis
    (De toegangsprijs is inclusief museumentree + ontvangst met koffie/thee en wat lekkers uit de bakkerij van landgoedcafé de Veldkeuken)

    LET OP: reserveer via info@moa.nl o.v.v. MOA-podium.
    /1
  1. Agenda