1. 7/11 en 17/11: speciale rondleiding Made in China

    31 oktober 2017
   2. In november organiseren we twee exclusieve rondleidingen door de tentoonstelling Made in China - Armando & meesterwerken uit de Qing-dynastie. De rondleidingen worden gegeven door Roelof Jan Minneboo, de curator van de tentoonstelling. Als geen ander kan hij alles vertellen over de topstukken die nu in MOA | Museum Oud Amelisweerd te zien zijn: prachtig gedetailleerde (rol)schilderijen van Chinese meesters uit de 18e eeuw en handgemaakte interieur- en sierobjecten die in dezelfde periode vanuit de Kantonese haven naar het westen zijn verscheept. 

    De Chinese schilderijen en de exportkunst hebben de natuur als thema en vormen een mooi geheel met de omgeving en het historische behang van MOA. De imposante landschappen van Armando die zijn opgenomen in de tentoonstelling blijken veel overeenkomsten te hebben met de Chinese traditie, maar zorgen ook voor een spannend contrast.

    Voorafgaand aan de rondleiding word je ontvangen in biologisch landgoedcafé de Veldkeuken. Hier krijg je een zogenaamd 'warm welkom' met zoetigheden uit eigen bakkerij en twee rondjes koffie of thee. 

    INFO
    Rondleiding 1: dinsdag 7 november van 11.00 tot 13.00 uur
    Rondleiding 2: vrijdag 17 november van 11.00 tot 13.00 uur
    De totaalprijs van dit programma is € 22,50 per persoon / Museumkaart € 17,50 per persoon, inclusief museumentree en 'warm welkom' bij de Veldkeuken.

    Graag aanmelden via info@moa.nl o.v.v. rondleiding of bel 030 890 54 60.
    Maximaal 25 personen per rondleiding.

    Ernst Moritz/1
  1. Nieuws