MOA - Healthcare Insights Poli - AI in de zorg, waar staan we nu?

Categorie
trends & innovatie
Datum:
6 okt 2021

Tijd: 16:00 - 17:00 uur

Inleiding

Kunstmatige intelligentie is overal om ons heen: in onze auto’s, smartphones en in diensten als Netflix of Google Translate, die we dagelijks gebruiken. Door verdergaande digitalisering in de zorg, komt meer (gezondheids)data beschikbaar.

De potentie van kunstmatige intelligentie in de zorg is enorm: software / computers helpen ons betere en snellere diagnoses stellen, eerder een infectie of terugval te herkennen en tijdig in te grijpen, en kunnen leiden tot aantoonbaar betere zorguitkomsten.

Inhoud

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de mogelijkheden van AI in de zorg? Wat kan je er allemaal wel/niet mee?
Ontdek hoe je AI kunt gebruiken in jouw organisatie!

  • Professor Andre Dekker (Maastricht University) vertelt graag meer over hoe AI gedreven modellen een rol kunnen spelen bij het verbeteren van de zorg.
  • Kelly Mulder (Engagement Manager IQVIA) laat je via een paar heldere cases zien wat AI in de praktijk voor jouw organisatie kan betekenen.

Schrijf je nu gratis in voor deze Healthcare Insights Poli en laat je in een uur bijpraten over de laatste stand van zaken rond AI in de zorg!

Nb. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Mocht je deze niet binnenkrijgen, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

---

Over Profgroep Healthcare

De MOA Profgroep Healthcare is hét netwerk van marktkennisprofessionals in de zorgsector dat het gebruik van markt- en klantinzichten stimuleert ten behoeve van beleidsontwikkeling en besluitvorming in die zorg. De leden van de profgroep zijn werkzaam bij zorginstellingen, farmaceutische ondernemingen en onderzoekbureaus in de gezondheidszorg. Lees verder

Kosten

De bijeenkomst is gratis.

INSCHRIJVEN
Praktische informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomst?

Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar opleidingen@moa.nl. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.