Education day - Netwerkanalyses als basis voor strategie

Categorie
overig
Datum:
20 jan 2022

Tijd: 16:00 - 17:00 uur

Inleiding

Op 20 januari staat er weer een zeer inspirerende Logeion-MOA-NIMA Education Day op het programma. Vanwege alle Corona-maatregelen ook deze keer als digitale sessie met een iets korter programma. Maar daardoor zeker niet minder interessant! Meld je nu gratis aan en laat je inspireren door het verhaal van Sander Dorst!

Inhoud

Netwerkanalyses als basis voor strategie

Netwerken zijn bepalend voor communicatie: dat geldt voor interne netwerken in een organisatie, maar ook voor sociale netwerken in de maatschappij. Sociale netwerkanalyse is een onderzoeksinstrument dat deze netwerken in kaart kan brengen. De inzichten die dat oplevert zijn voor alle medewerkers in de communicatiewereld relevant, of eigenlijk onmisbaar.

Sander Dorst (communicatieadviseur bij Orange Otters Verandercommunicatie) leert ons wat een netwerkanalyse is en welke inzichten deze je opleveren. Na afloop weet je hoe je met gebruik van data slimmer kan communiceren.


Schrijf je nu gratis in voor deze sessie op donderdag 20 januari van 16.00 tot 17.00 uur!

Kosten

Deelname is gratis

INSCHRIJVEN
Praktische informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomst?

Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar opleidingen@moa.nl. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.