MOA - SMART Talk Talentontwikkeling

Categorie
trends & innovatie
Datum:
3 feb 2022

Tijd: 15:30 - 17:00 uur

Inleiding

De SMART Talk nieuwjaar: ‘Talentontwikkeling en kunnen inspelen op onbewust en irrationeel gedrag!

Inhoud

Op donderdag 3 februari is het tijd voor de eerste SMART Talk van 2022: Talentontwikkeling en kunnen inspelen op onbewust en irrationeel gedrag

We hebben ook nu weer twee sprekers waar we zelf al laaiend enthousiast over zijn. Marian Thunissen is lector Dynamische Talentinterventies van het Fontys Kenniscentrum Leven Lang Ontwikkelen. Daarnaast is zij hoofdredacteur van Tijdschrift voor HRM. Marian doet al vele jaren praktijkgericht onderzoek naar de inzetbaarheid van mensen in organisaties en het ontdekken, ontwikkelen en benutten van talent in de werkcontext. Zij komt haar opgedane kennis over hoe je als young professional je talenten kan ontwikkelen en inzetten met ons delen.

Na Marian klimt Bas Erlings op de digitale spreekstoel. Bas werkt als een van de oprichters van SUE & The Alchemists dagelijks aan het helpen van organisaties bij het snappen van hoe hun doelgroep onbewuste beslissingen neemt. Want als je die snapt én weet hoe je dit naar je hand kan zetten, dan heb je een aardig streepje voor op je concurrentie. Hiervoor was hij als hoofd van het VVD-campagneteam ‘het brein’ achter succesvolle verkiezingscampagnes in 2016 en 2021. Bas licht voor ons een tipje van de sluier op als het gaat over de gedragswetenschap en waarom ontwerpen en inspelen op irrationeel gedrag een succesvollere strategie is dan inspelen op rationaliteit van je doelgroep.

Schrijf je nu in voor deze SMART Talk!

Nb. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Mocht je deze niet binnenkrijgen, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

---

Over SMART

SMART staat letterlijk voor Starting Marketing And Research Talents. De naam zegt het al: het is een organisatie voor startende talenten op het gebied van marketing en research. Op de hoogte blijven van SMART? Volg ons dan op LinkedIn en Instagram.

Kosten

De bijeenkomst is gratis.

INSCHRIJVEN
Praktische informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomst?

Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar opleidingen@moa.nl. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.