DUO Market Research – Medior onderzoeker

De vacature

Functieomschrijving

Heb je een aantal jaar ervaring met kwantitatief marktonderzoek en wil je aan de slag bij een middelgroot onderzoeksbureau in Utrecht? Vind je het aantrekkelijk om actief bij het volledige onderzoeksproces betrokken te zijn: van het opstellen van onderzoeksvoorstellen, het voeren van overleg met klanten, het opstellen van vragenlijsten, het uitzetten van veldwerk (met name online), het bewerken en analyseren van databestanden tot en met het schrijven van professionele rapportages en het presenteren van onderzoeksresultaten bij klanten? Dan hebben wij een plek voor je! Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste (medior) onderzoeker/projectleider kwantitatief onderzoek die het prettig vindt om in teamverband te werken en binnen enkele jaren kan doorgroeien naar de functie van senior projectleider.

Functie-eisen

Je hebt een universitaire studie afgerond (economie, bedrijfskunde, communicatiewetenschap, psychologie, sociale wetenschappen) en minimaal drie jaar relevante werkervaring in marktonderzoek. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen en je hebt echt zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Je bent vaardig met Excel en SPSS. Herken je jezelf verder in de volgende eigenschappen, dan zijn wij op zoek naar jou: zelfstandig, gestructureerd, nauwkeurig, klantgericht en een teamspeler. Verder zijn een brede algemene ontwikkeling/een brede belangstelling en uitstekende schrijfvaardigheden (Nederlands) van belang. Het zou fijn zijn als je de kennis (en wellicht het netwerk) van een bepaalde sector/kennisgebied meeneemt (bijv. het onderwijs, de gezondheidszorg of beleidsonderzoek). Ook affiniteit en ervaring met kwalitatief onderzoek (met name diepte-interviews) zijn een pré.

Bedrijfsprofiel

DUO Market Research/DUO Onderwijsonderzoek & Advies is een zelfstandig marktonderzoeksbureau in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in medewerkersonderzoek, onderwijsonderzoek, imago-onderzoek, klantonderzoek en ledenonderzoek. DUO is een organisatie waar samenwerken centraal staat, waar we naast hard werken om deadlines te halen ook graag tijd maken voor gezelligheid op kantoor en daarbuiten. DUO is een full-service marktonderzoeksbureau en verricht zowel kwalitatief onderzoek (groepsdiscussies en diepte-interviews) als kwantitatief onderzoek (met name online). Sinds de start in 1995 zijn we gegroeid tot een bureau met 23 (vaste) medewerkers. Voor meer informatie: www.duomarketresearch.nl en www.duo-onderwijsonderzoek.nl.

DUO Market Research/DUO Onderwijsonderzoek & Advies biedt:

een fulltime functie, een positieve werksfeer met betrokken collega’s, een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden je een fulltime jaarcontract met de intentie direct daarna te komen tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Moniek de Weerd of Chris Roerdink, telefoonnummer 030 – 2631080. Je motivatie en cv kun je per e-mail sturen naar m.de.weerd@duomarketresearch.nl.

Andere vacatures

InSites Consulting – Senior Research Manager | New Media & Entertainment
DUO Market Research – Medior onderzoeker
DUO Market Research – Onderzoeker/consultant

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.