Research Consultant UX kwalitatief

De vacature

Wil jij je als kwalitatief onderzoeker meer gaan richten op UX-onderzoek of ben jij een UX-onderzoeker die zichzelf wat breder wil gaan ontwikkelen op het gebied van customer experience, dan zoeken wij jou! Kom werken bij een toonaangevend full-service marktonderzoeksbureau in Rotterdam. De functie van Research Consultant bij Blauw Research wellicht jouw nieuwe baan!

Als (UX) Research Consultant ben je echt bezig met onderzoek en adviseer je opdrachtgevers waar punten ter verbetering liggen. Daarnaast spring je in op andere onderzoeken die gerelateerd zijn aan customer experience en draait je hand niet om voor gesprekken met consumenten, ondernemers, belangrijke zakelijke stakeholders van grote organisaties en bedrijven of een ‘hoge pief’.

Blauw is een Rotterdams bureau met een Rotterdamse mentaliteit. We zijn aanpakkers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dat verwachten we zeker ook van jou. Pas jij daarbij?

Ga direct naar

Wat ga je doen?

 • Ontwikkelen, uitvoeren en begeleiden van kwalitatieve onderzoekstrajecten (van snelle iteratieve testen tot meer gedegen strategische onderzoeken);
 • Adviseren en begeleiden van opdrachtgevers om het maximale uit UX-onderzoek te behalen;
 • Creatieve oplossingen bieden en als sparringpartner fungeren voor opdrachtgevers;
 • Ondersteuning bieden bij het vertalen van onderzoeksresultaten naar concrete aanpassingen in apps en websites, maar ook soms meer strategische adviezen;
 • Ontwikkelen en verzorgen van presentaties, workshops en interactieve sessies voor opdrachtgevers;
 • Het uitbouwen van relaties met opdrachtgevers om hen voor langere tijd aan Blauw Research te binden;
 • Trends in de gaten houden op het gebied van UX-onderzoek om zo je visie te tonen en zowel Blauw Research als onze opdrachtgevers een stapje vooruitbrengt.

Wij hebben een perfecte match als: 

 • Je minimaal 4 jaar ervaring hebt met kwalitatief onderzoek op het gebied van klantbeleving en User Experience;
 • Je specialisatie zoekt in UX- en customer experience onderzoek en je energie haalt uit de gesprekken met mensen;
 • Je geen begeleiding meer nodig hebt voor het schrijven van overtuigende onderzoeksvoorstellen en oplossingsgerichte rapportages;
 • Je beschikt over sterke communicatievaardigheden;
 • Je 32 tot 40 uur beschikbaar bent.

Voor je harde werk belonen we je graag door: 

Een geweldige baan bij een toonaangevend onderzoeksbureau dat de ambitie heeft om de beste in de markt te zijn. Je werkt met collega’s die vooruit willen en elkaar stimuleren om het voor onze klanten en voor onszelf steeds een beetje beter, slimmer of makkelijker te maken. Je verdient een marktconform salaris plus flinke bonus bij het realiseren van jaardoelen. Bij Blauw krijg je de ruimte om je kennis verder uit te diepen en de vrijheid om je eigen route naar succes te kiezen.

Een dynamische functie en een uitdagende werkomgeving. Zo is ons moderne kantoor gevestigd op de Coolsingel, met uitzicht op het Stadhuisplein. Bij Blauw hebben we een mega-terras waarop je kan werken, lunchen, koffie drinken en zelfs sporten. Twee keer per week is er namelijk een bootcamp. Wij houden van gezelligheid: er zijn geregeld borrels en feestjes; we hebben een gezamenlijke lunch die elke dag opnieuw wordt voorbereid door Lucia, de allerliefste cateringmedewerker van Nederland; er wordt fanatiek tafelvoetbal, basketbal en zelfs jeu de boules gespeeld!

Hebben wij een match? 

Indien je ervan overtuigd bent onze nieuwe Research Consultant te zijn, ontvangen we graag je cv en motivatiebrief via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie of bij vragen kun je je richten tot HR afdeling via 010 – 4000 900. We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega; acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Andere vacatures

Junior Onderzoeker (36 uur)
Vacature Data Scientist
Teammanager data & insights
Marktonderzoeker
Web Analyst
Content Marketeer (32-40 uur)
Vacature Design Researcher
Junior/Medior Insights Consultant (32-40 uur)
PROJECTLEIDER
Vacature Research Executive

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.