Research Manager/consultant Customer Experience

De vacature

Ben jij een gedreven kwantitatieve onderzoeker, lijkt het je leuk om op basis van onderzoek organisaties te helpen aan een optimale Customer Experience (CX) en kan jij niet wachten om je verder te specialiseren, door te groeien en aan de slag te gaan op het gebied van customer experience bij een top onderzoeksbureau in het mooie Rotterdam? Als je deze vragen met een 'ja!' kan beatwoorden, dan kijken wij graag uit naar jouw sollicitatie!

Als onderzoeker ga je voornamelijk aan de slag met onderzoeken op het gebied van Customer Experience. Van een ondernemend karakter en een tikkeltje eigenwijsheid worden we blij! In combinatie met jouw hands on mentaliteit -waar we in Rotterdam groot mee zijn geworden- lever jij een bijdrage aan de realisatie van de plannen en de strategie van Blauw. Een keer flink onderuit gaan? Daarvoor ben jij niet bang, je bent er namelijk van overtuigd dat je alleen daardoor snel kunt leren.

Als Research Manager Customer Experience werk je van A tot Z op diverse onderzoeksprojecten. Van het herkennen en vertalen van de klantbehoeften naar een research design tot en met het schrijven en presenteren van de onderzoeksresultaten. Je communiceert proactief met de opdrachtgever over de voortgang en de afstemming van operationele zaken van het project. Je werkt zelfstandig, maar hebt altijd een collega aan je zij, waar je mee samenwerkt op projecten. Heb je al meer ervaring en ben je toe om de stap naar Research Consultant te maken? Ook dan ben je welkom om te reageren.

Ga direct naar

Wat ga je doen?

 • Herkennen en vertalen van de klantbehoefte naar een winnend onderzoeksvoorstel;
 • In goede banen leiden van CX-trajecten waar jij van A tot Z betrokken bij bent;
 • Vertalen van onderzoeksresultaten naar concrete aanpassingen in strategie, processen, dienstverlening en communicatie;
 • Verzorgen van presentaties, workshops en interactieve sessies voor opdrachtgevers;
 • Je expertise uitdragen door bijvoorbeeld het schrijven van een blog, andere collega’s uitdagen en junioren opleiden.

Wij hebben een perfecte match als: 

 • Je beschikt over kennis van en enthousiasme over Customer Experience;
 • Je een gedreven, kwantitatieve onderzoeker bent met minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je ervaring hebt bij een onderzoeksbureau, maar dit hoeft niet persé;
 • Je goed overweg met onderzoeksdata met behulp van SPSS en Excel;
 • Je een commerciële focus hebt en in staat bent om gestelde doelen te behalen;
 • Je een sterke klantgerichte drive bezit;
 • Je communicatief vaardig, proactief en ambitieus bent. Je open staat voor feedback en je niet bang bent om deze te geven;
 • Je je thuis voelt in een open, platte en zelforganiserende organisatie.

Voor je harde werk belonen we je graag door: 

Een dynamische functie en een uitdagende werkomgeving. Zo is ons moderne kantoor gevestigd op de Coolsingel, met uitzicht op het Stadhuisplein. Bij Blauw Research hebben we een mega terras waarop je kan werken, lunchen, koffie drinken en zelfs sporten. Wij houden van gezelligheid: zo organiseren we bootcamps, gezellige borrels/ feestjes en hebben we een gezamenlijke lunch die in de vorm van een lopend buffet voor je klaarstaat. Ook wordt er fanatiek tafelvoetbal gespeeld!

Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt en niet geheel onbelangrijk: je ontvangt o.a. een marktconform salaris, een reis- en onkostenvergoeding en er is een bonusregeling.

Hebben wij een match? 

Indien je ervan overtuigd bent onze nieuwe Research Manager Customer Experience te zijn, ontvangen we graag je cv en motivatiebrief. Reageren kan via de knop ‘solliciteren’ onderaan deze vacaturetekst.  Voor meer informatie of bij vragen kun je je richten tot de HR medewerker Sadia Sarwary (010 – 4000 900).

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega; acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Andere vacatures

Junior Onderzoeker (36 uur)
Vacature Data Scientist
Teammanager data & insights
Marktonderzoeker
Web Analyst
Content Marketeer (32-40 uur)
Vacature Design Researcher
Junior/Medior Insights Consultant (32-40 uur)
PROJECTLEIDER
Vacature Research Executive

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.