Vacature Design Researcher

De vacature

Jij bent een kei in het centraal stellen van eindgebruikers. Jij kan op een duidelijke manier behoeften, wensen en job-to-be-done’s van diverse doelgroepen in kaart brengen. En je weet opdrachtgevers mee te nemen tijdens uiteenlopende trajecten. Wil je gebruik maken van al jouw talenten en nog veel meer leren? Iedereen bij Perspective kijkt er al naar uit om met jou aan toffe projecten te werken! Als Design Researcher behaal je succesvolle resultaten door het centraal stellen van de eindgebruiker middels een gestructureerde aanpak. En weet je klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. Je hebt een can-do mentaliteit, helpt collega’s waar mogelijk en bent niet bang om nieuwe ideeën in te brengen. Onze profielen zijn niet statisch. We kijken samen met jou naar de optimale invulling van jouw functie.

Ga direct naar

Dit bieden wij jou

Werken bij Perspective is dynamisch, uitdagend en leuk. We zijn een team van 12 doeners die slecht stil kunnen zitten en die energie krijgen van faciliteren, begrijpen, creëren, inspireren en trainen. Een van de leukste dingen aan ons werk is dat we ons iedere keer opnieuw in een onderwerp mogen verdiepen en kijken hoe we waarde kunnen toevoegen voor de eindgebruiker en de organisatie. Dat doen we voor onder anderen banken, verzekeraars, telecom, energieleveranciers, pensioenfondsen, uitvoeringsorganisaties en de Rijksoverheid. Perspective is aan het groeien. We zijn altijd op zoek naar manieren om onszelf uit te dagen en te verbeteren. Dat betekent veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We zijn een hecht, open en gedreven team en houden van nieuwe dingen uitproberen, spelletjes en actieve uitjes. We werken hybride, waarvan in ieder geval de helft van de tijd op ons kantoor in het centrum van Amsterdam. Wij bieden een goed salaris en arbeidsvoorwaarden. En naast onwijs leuke collega’s en mooi kantoor, werken wij voor de meest toonaangevende klanten en aan inhoudelijk uitdagende projecten. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en voor het verkennen van eigen ideeën.

Dit breng jij mee

 • Je bent analytisch sterk en durft scherpe adviezen te geven
 • Je kan interviewen en faciliteren
 • Je kan helder en to-the-point schrijven
 • Je bent accuraat; zorgvuldig en nauwkeurig in werkzaamheden, zonder de efficiëntie uit het oog te verliezen
 • Je kan goed plannen en prioriteren
 • Je bent stressbestendig en flexibel
 • Je bent energiek en pro-actief
 • Je bent goed in het opbouwen en onderhouden van contact
 • Je bent een enthousiaste teamspeler, nieuwsgierig en communicatief sterk

Indicatie van wat je gaat doen

 • Je begeleidt projecten en weet opdrachtgevers tijdens projecten te ontzorgen en in hun behoeftes te voorzien.
 • Je haalt de behoeften van eindgebruikers op en weet deze goed over te dragen in je rapportage en presentatie.
 • Je weet de juiste doorvertaling te maken van de vraag en situatie van de opdrachtgever naar een passend voorstel/advies.
 • Je werkt zelfstandig en weet op de juiste momenten hulp te vragen.
 • Je blijft jezelf ontwikkelen en deelt je kennis actief met anderen.
 • Je draagt actief bij aan de groei van Perspective door het opbouwen en onderhouden van warm contact met onze opdrachtgevers.
 • Je draagt bij aan het verbeteren van Perspective als organisatie en draagt op een positieve manier bij aan de sfeer en cultuur van Perspective.

Heb je interesse?

Zijn wij de uitdagende, vernieuwende en gezellige organisatie waar jij naar op zoek bent? Stuur dan voor 19 september een bericht naar sabine@perspective.amsterdam met wat informatie over jezelf en je motivatie. Je krijgt dan uiterlijk 23 september een reactie van ons. Ons proces kent daarna drie gesprekken: een kennismakingsgesprek, een gesprek waarin we een case behandelen en een gesprek om laatste vragen van beide kanten te bespreken. Wil je ons eerst een beetje beter leren kennen? Plan gerust een afspraak in met Sabine Croes (Partner, HR, Business Designer & trainer) via onderstaande link. https://calendly.com/sabine-perspective/15min Please note: due to the nature of our work, only candidates who are fluent in Dutch & English can apply for this job.

Andere vacatures

Junior Onderzoeker (36 uur)
Vacature Data Scientist
Teammanager data & insights
Marktonderzoeker
Web Analyst
Content Marketeer (32-40 uur)
Vacature Design Researcher
Junior/Medior Insights Consultant (32-40 uur)
PROJECTLEIDER
Vacature Research Executive

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.