Marktonderzoeker

De vacature

Telecompaper is een marktonderzoeker en persbureau met een focus op de nationale en internationale Technologie en Mediasector. Telecompaper levert klanten informatie, inzichten, analyses en nieuws. Nationale en internationale bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen gebruiken onze informatie om beslissingen in alle geledingen van de organisatie te nemen en hun beleid uit te stippelen.

Ga direct naar

Profiel

We zoeken een enthousiaste collega met minimaal HBO werk- en denkniveau die snel leert. Je hebt werkervaring in het marktonderzoek en draait je hand niet om voor het opstellen van vragenlijsten, analyseren van data en het maken van rapporten en presentaties voor onze klanten in Telecom en Media sector. We zijn we op zoek naar iemand die ons Consumer Insights Panel kan helpen groeien, kernwoorden hierbij zijn: ondernemend, eigenzinnig en verantwoordelijk. Je functie kent veel vrijheid, daar verwachten wij zelfstandigheid en nauwkeurigheid voor terug. Een kritische blik, net als nieuwe ideeën worden altijd gewaardeerd. Omdat je samenwerkt met verschillende collega’s en klanten zoeken we naar iemand met goede communicatieve vaardigheden. Kijk je verder dan de cijfers: wat betekenen ze voor een klant en waar liggen de kansen? En heb je ervaring met presenteren, projectmanagement en/of accountmanagerschap? Dan heb je een streepje voor. Een vlotte pen wordt ook gewaardeerd. Aangezien meer dan 30 procent van onze klanten niet uit Nederland komt, is een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van Engels (naast Nederlands) noodzakelijk. Daarnaast moet je (zeer) goed kunnen omgaan met diverse tools, zoals Tableau, Alteryx, Excel en verwachten we dat je jezelf andere (technische) softwarepakketten snel eigen kunt maken, waaronder onze eigen Survey platform.

Werkzaamheden?

Je wordt verantwoordelijk voor het Telecompaper Consumer Insights Panel. Dit houdt in dat je:
  • De kwaliteit en voortgang bewaakt, dat je nieuwe vragen bedenkt, uitwerkt en programmeert.
  • Onderzoeken voor klanten initieert, begeleidt en met rapportage of presentatie afrondt.
  • Data analyseert, structureert en het uitwerkt tot rapporten, achtergronden of artikelen
  • Meedraait in het research team en meewerkt aan verschillende opdrachten.

Wat bieden we jou?

  • Veel vrijheid om je werk zelf in te richten.
  • We hanteren een zeer flexibel thuiswerk beleid, waarbij het uiteraard (ook) goed toeven is op onze kantoor in Houten. Onze HQ is goed bereikbaar met de openbaar vervoer (bus, trein) of auto. En als je op kantoor bent lunchen we gezamenlijk.
  • We maken je tot een expert die kennis deelt met onze klanten, maar ook met media.
  • Goed salaris afhankelijk van ervaring. De functie is voor 32-40 uur. Je ontvangt een pensioenbijdrage en onkostenvergoeding.
  • Je krijgt een laptop van de zaak

Over Telecompaper

Telecompaper is opgericht in 2000. Dankzij onze data, kennis en expertise zijn we in staat om maatwerk te bieden. Daarnaast publiceren we een groot aantal rapporten over de TMT-sector. Behalve een research-tak zijn we ook een persbureau en organiseren we events (webinars en congressen) voor de telecom- en mediasector. De helft van de collega's werkt vanuit Houten en de andere helft vanuit andere plekken over de hele wereld. Ben je geïnteresseerd? Pak jij het voortouw om onze belangrijke pijler nog meer onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatiebrief en CV op ed@telecompaper.com. Nog iets meer informatie nodig? Bel of mail met Ed Achterberg (+31 30 6349600).

Andere vacatures

Junior Onderzoeker (36 uur)
Vacature Data Scientist
Teammanager data & insights
Marktonderzoeker
Web Analyst
Content Marketeer (32-40 uur)
Vacature Design Researcher
Junior/Medior Insights Consultant (32-40 uur)
PROJECTLEIDER
Vacature Research Executive

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.