Blauw – Project Coördinator Onderzoeksdata

De vacature

Excel, SPSS, R. Kun jij met deze programma's overweg? Lees dan snel verder! Jij bent iemand die goed uit de voeten kan met complexe en grote hoeveelheden data en krijgt energie om de resultaten o.b.v. deze data op een heldere en impactvolle manier te visualiseren in online dashboards. Daarnaast vind je het leuk om het contact hierover met klanten te onderhouden en kun je je schriftelijk en verbaal helder uitdrukken richting klanten. Je houdt daarbij het doel voor ogen, haalt het beste in anderen naar boven, omarmt vernieuwing en toont lef. Jij zorgt dat het voor elkaar komt!

Ga direct naar

Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het data technische deel van een onderzoeksproject. Je werkt veel samen met de research manager die verantwoordelijk is voor het gehele project. Waar de research manager met name het klantcontact ‘aan de voorkant’ onderhoudt, de opzet afstemt en de onderzoeksresultaten interpreteert, ben jij degene die het data technische proces in goede banen leidt en het klantcontact ‘aan de achterkant’ onderhoudt. Hierbij gaat het om klantcontact over data technische zaken. Jij coördineert alle data technische werkzaamheden en zorgt ervoor dat alle technische details van het project kloppen, zodat de research manager daarop kan voortbouwen en de juiste conclusies kan trekken. Bij alle keuzes die je maakt houd je de klant in het achterhoofd. Lijkt het je leuk om als projectcoördinator te werken bij een toonaangevend onderzoeksbureau waar je op projectmatige wijze samenwerkt in een zelfsturend team? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Je werkzaamheden in detail

Wat ga je doen?

  • Coördineren van het data technische proces bij onderzoeksprojecten waarbij je ook contact onderhoudt met leveranciers en klanten
  • Programmeren en testen van online vragenlijsten
  • Bewerken en verwerken van complexe databestanden in Excel en SPSS
  • Inrichten en onderhouden van gebruiksvriendelijke en impactvolle online dashboards (m.b.v. software zoals Dapresy)
  • Adviseren en informeren van research managers over software-upgrades en efficiënte en effectieve oplossingen (vanuit een data technisch perspectief)
  • Gebruikmaken van diverse softwarepakketten zoals R en daarin ook meedenken over (nieuwe) mogelijkheden

Wij hebben een perfecte match als je:

  • 0-4 jaar relevante werkervaring hebt
  • goed overweg kunt met SPSS, Excel en R
  • je zowel schriftelijk als mondeling helder kunt uitdrukken
We zoeken iemand die zaken snel zelfstandig oppakt en daarbij niet afhankelijk is van anderen. Je onderneemt actie als dat nodig is en wacht hierbij niet op andere collega’s. Omdat organisaties grote beslissingen maken op basis van de onderzoeken die we voor hen uitvoeren is het van belang dat je nauwkeurig werkt. Fouten maken mag en is menselijk, maar jij doet er alles aan om dat te voorkomen. Je werkt dus georganiseerd en om het overzicht te bewaren kun je goed overweg met een planning. Ook vragen we enige flexibiliteit. Sommige issues moeten namelijk in de avonduurtjes worden opgelost. Omdat we bij Blauw innovatie hoog in het vaandel hebben staan, vragen we ook van jou een open houding ten aanzien van nieuwe werkwijzen en technieken. Je bent niet iemand die verandering uit de weg gaat, maar juist iemand die continu kijkt hoe het beter en slimmer kan. Je gaat geen uitdaging uit de weg en streeft er altijd naar om tot de beste oplossing te komen.

Voor je harde werk belonen we je graag door:

Een dynamische functie en een uitdagende werkomgeving. Zo is ons moderne kantoor gevestigd op de Coolsingel, met uitzicht op het Stadhuisplein. Bij Blauw Research hebben we een mega terras waarop je kan werken, lunchen, koffiedrinken en zelfs sporten. Twee keer per week is er namelijk een bootcamp. Wij houden van gezelligheid: gezellige borrels en feestjes en daarnaast hebben we een gezamenlijke lunch die elke dag opnieuw wordt voorbereid door Lucia, de allerliefste cateringmedewerker van Nederland. Ook wordt er fanatiek tafelvoetbal gespeeld! ! In de huidige 1,5 meter situatie blijven we op afstand via allerlei digitale ontmoetingen nauw bij elkaar betrokken. Bij Blauw heb je altijd de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Op dit moment werkt nagenoeg iedereen vanuit huis. Zodra de regels versoepelen en we weer naar kantoor kunnen, is alles helemaal klaar volgens de 1,5 meter normen! We kijken er naar uit om iedereen weer te ontmoeten op kantoor.

Hebben wij een match?

Indien je ervan overtuigd bent onze nieuwe projectcoördinator te zijn, ontvangen we graag je cv en motivatiebrief. Reageren kan via de knop ‘solliciteren’ in deze vacaturetekst. Alle sollicitanten ontvangen zo spoedig mogelijk bericht over hun sollicitatie. De sollicitatieprocedure bestaat uit een digitaal kennismakingsgesprek en een eventueel vervolggesprek. Voor meer informatie of bij vragen kun je je richten tot HR Manager Petrine van den Bunt (010 – 4000 900). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Andere vacatures

CHOICE – Senior Quantitative Insights Consultant (32-40 uur)
Blauw – Research Manager Product
Blauw – Kwalitatief onderzoeker CX/UX
Blauw – Project Coördinator Onderzoeksdata

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.