MOA Expert Network

Wil jij ook regelmatig in contact komen met vakgenoten? Wil je op de hoogte blijven, geïnspireerd worden of meepraten over ontwikkelingen in onze branche? Of wil je zelf jouw visie delen? Sluit je dan nu aan bij het MOA Expert Network. Onze focus ligt op zowel kennisdelen, kwaliteit, belangenbehartiging en opleiding.

Binnen MOA Expert Network zullen we werken met 2 clusters:

Het eerste cluster gaat kennissessies organiseren voor insights professionals rond actuele thema’s binnen onze branche. Deze sessies worden inspirerend en hebben een vernieuwend karakter. Ze worden zowel online als fysiek georganiseerd. Voorbeeld hiervan zijn de 2-wekelijkse meet ups op vrijdag, deze vind je terug in de MOAgenda.

Het tweede cluster richt zich op belangenbehartiging en regelgeving. Daarbij zijn naast actuele ontwikkelingen die ons als bureau raken continue checks op de relevantie van het opleidings-/trainingsaanbod en kwaliteit/ISO belangrijke speerpunten. Dit cluster zal ook gerichte bijeenkomsten organiseren. Daarbij kan gedacht worden aan bijeenkomsten voor HR-verantwoordelijken of kwaliteitsmanagers.

Jij kunt nu bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het MOA Expert Network binnen de MOA, leuk en relevant! Doe ook mee en meld je aan via Wim van Slooten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle ideeën, opmerkingen, suggesties en bijdragen zijn welkom.

Volg ons op LinkedIn!

Word nu lid van de MOA Expert Network LinkedIn-groep en blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, interessante ontwikkelingen en nieuwe activiteiten. Exclusief voor MOA-bureauleden.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.