Profgroepen

De profgroep stelt zich ten doel om het werkgebied van Digital- en Webanalytics te ondersteunen en te promoten. Onze leden bestaan uit digital analytics bureaus, webanalisten en digital analisten. Daarnaast is iedereen welkom die zich bezighoudt met digital data om inzichten in klantgedrag te vergroten, campagnes te verbeteren en sites te optimaliseren. Profgroep Digital Analytics heeft een focus op kwaliteit, op het ontwikkelen van kennis en op wet- en regelgeving.

De MOA Profgroep Healthcare is hét netwerk van marktkennisprofessionals in de zorgsector dat het gebruik van markt- en klantinzichten stimuleert ten behoeve van beleidsontwikkeling en besluitvorming in die zorg. De leden van de profgroep zijn werkzaam bij zorginstellingen, farmaceutische ondernemingen en onderzoekbureaus in de gezondheidszorg.

De profgroep Sensorisch onderzoek is een discussieplatform voor en over sensorisch/consumenten onderzoek en stelt zich ten doel om kwaliteit te waarborgen en kennisuitwisseling en goed onderwijs binnen deze discipline te stimuleren. De profgroepleden zijn voornamelijk afkomstig zijn uit de voedingsmiddelenindustrie, academische instellingen, hogescholen en onderzoeksinstituten.

De profgroep Onderwijs wil de relatie tussen onderwijs en bedrijfsleven bevorderen. Deze profgroep bestaat uit vertegenwoordigers van het HBO en WO.

De profgroep stelt zich onder andere ten doel het bewerkstelligen van een uitruil van kennis, innovaties en modificaties vanuit de theorie en de praktijk respectievelijk onderwijs(promoties/scripties) en onderzoekbureaus.

Blijf op de hoogte van MOA nieuws en activiteiten

* Verplichte veld(en)
Blijf op de hoogte van nieuws, vacatures, events van het MOA Expertise Center!

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.