MIE'22

Categorie
onderzoek
Datum:
20 sept 2022

Tijd: 09:00 - 18:00 uur

Inleiding

Op 20 & 21 september 2022 vindt de 20ste editie plaats van Nederlands grootste Marketing Insights Event (MIE), hèt event op gebied van Data en Insights. Met maar liefst 70 kwalitatieve lezingen, workshops en masterclasses presenteren we de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied aan 1500 (digital) marketeers, data-analisten, researchers en andere insights-professionals.

Inhoud

20 jaar geleden begonnen we in het Sparta Stadion in Rotterdam. Al snel groeide we uit ons jasje en verhuisden we naar het Feyenoord Stadion. Het aantal deelnemers bleef groeien, maar door het plaatsen van tenten en met gebruik van een ware loopbrug over het heilige veld naar de extra zalen, hebben we heel wat MIE-edities kunnen organiseren. Uiteindelijk was er behoefte aan een grote plenaire zaal voor onze keynotes en verhuisden we naar Het World Forum in Den Haag. Sindsdien hebben we talloze spraakmakende keynotes mogen ontvangen, van marketeers pur sang tot Andre Kuipers, toen net terug uit de ruimte! Inmiddels organiseren we het MIE al een aantal jaren bij de Jaarbeurs en zijn we ‘opeens’ 20 jaar ouder. Alle reden om deze jubileumeditie te vieren en te toasten op de toekomst van ons mooie vak. Met ‘bubbels at the booth’, de beste keynotes van de afgelopen jaren, een dj, en nog veel meer! Doen jullie mee?

Bekijk het programma op mie.nl en schrijf je in!

 

 

Praktische informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomst?

Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar opleidingen@moa.nl. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.