SMART Talk najaar: ‘De wondere wereld van innovatie en creatie’

Categorie

Datum:
10 nov 2022

Tijd: 15:30 - 18:30 uur

Inleiding

Op donderdag 10 november 2022 organiseert SMART de SMART Talk ‘De wondere wereld van innovatie en creatie’. Tijdens deze SMART Talk op locatie in Rotterdam hoor je meer over de rol van onderzoek bij innovaties en hoe data kan helpen om business issues op te lossen of zaken beter te doen. Deze Talk is speciaal voor MOA-leden.

Inhoud

Om dit vernieuwende onderwerp kracht bij te zetten, hebben wij twee young – maar zeer professionele – professionals kunnen vinden die jullie mee gaan nemen in deze rabbit hole. Evalien Veldhuijzen van Makerlab zal ons vertellen hoe ze daar marktonderzoek gebruiken bij het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten. Daarna zal Job van den Berg van Blue Field Agency het stokje overnemen en jullie meenemen in het data doolhof en laten zien hoe we data het beste kunnen gebruiken om business issues op te lossen of zaken beter te doen.


Locatie:
 Dynata, Coolsingel 57, Cool 63, 5e etage, 3012 AB Rotterdam

Waarschijnlijk merk je het al: zelfs met zo’n vernieuwend thema en frisse sprekers, krijgt SMART het weer voor elkaar om een programma als vanouds neer te zetten. We doen het dan ook graag voor jullie en zien jullie hopelijk de 10e in 010!

Programma
15:30 uur  Inloop + introductie
16:10 uur  Evalien zal ons vertellen hoe ze marktonderzoek gebruiken bij het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten
Evalien Veldhuijzen | Makerlab
16:55 uur  Job gaat ons meenemen in het data doolhof en laten zien hoe we data het beste kunnen gebruiken om business issues op te lossen of zaken beter te doen
Job van den Berg | Blue Field Agency
17:45 uur  Afsluiting | Ruimte voor vragen
18:00 uur  Borrel om nieuwe contacten te creëren

Heeft u vragen over deze bijeenkomst?

Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar opleidingen@moa.nl. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.