MOA - Healthcare Insights Poli - Waardegedreven zorg

Categorie
trends & innovatie
Datum:
17 nov 2022

Tijd: 16:00 - 17:00 uur

Inleiding

Schrijf je nu in voor deze Insights Poli Waardegedreven zorg op 17 november.

Inhoud

Hoe is het gesteld met Waardegedreven Zorg in Nederland?

Matthijs van der Linde is projectleider van het Linnean Initiatief, een landelijk kennisnetwerk van meer dan 1.250 Nederlandse patiënten(vertegenwoordigers), zorgverleners, zorgverzekeraars, onderzoekers en leveranciers. De afgelopen vijf jaar zijn vele programma’s gestart om de kwaliteit van de Nederlandse gezondheidszorg te verbeteren. Mede daardoor heeft waardegedreven zorg veel tractie gekregen met legio mooie voorbeelden. Tegelijkertijd is de implementatie van waardegedreven zorg geen sinecure, maar een grootschalig en langdurig verandertraject en moeten we ook nog veel leren. Echter, de beweging die we hebben ingezet is onomkeerbaar. Matthijs neemt jullie mee in de ontwikkelingen.

Een goed gesprek door uitkomsteninformatie te gebruiken.

Anne Vogelaar is projectleider binnen Santeon binnen het programma experiment uitkomstindicatoren. In de zorg lopen diverse initiatieven om uitkomsten van zorg in te zetten in het gesprek tussen patiënt en zorgverlener. Door uitkomsten informatie in te zetten in de spreekkamer kan er samen een beslissing genomen worden over de beste behandeling passend bij de persoonlijke situatie en behoeften van de patiënt. Welke uitkomsteninformatie is bruikbaar? Hoe vertaal je deze informatie naar begrijpelijke informatie, zodat patiënten hiermee keuzes kunnen maken samen met hun zorgverlener? Anne neemt jullie graag mee in de ontwikkeling van het gebruik van uitkomstinformatie en geeft voorbeelden van initiatieven die lopen op het gebied van borstkanker.

Schrijf je nu gratis in voor deze Healthcare Insights Poli en laat je in een uur bijpraten over waardegedreven zorg!

 

Nb. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Mocht je deze niet binnenkrijgen, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

---

Over Profgroep Healthcare

De MOA Profgroep Healthcare is hét netwerk van marktkennisprofessionals in de zorgsector dat het gebruik van markt- en klantinzichten stimuleert ten behoeve van beleidsontwikkeling en besluitvorming in die zorg. De leden van de profgroep zijn werkzaam bij zorginstellingen, farmaceutische ondernemingen en onderzoekbureaus in de gezondheidszorg. Lees verder

Kosten

De bijeenkomst is gratis.

INSCHRIJVEN
Praktische informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomst?

Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar opleidingen@moa.nl. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.