Senior Marktonderzoeker

De vacature

Ga direct naar

Functieomschrijving

Multiscope zoekt een ervaren marktonderzoeker die ons team komt versterken. Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en wil je in de komende jaren doorgroeien bij een innovatief marktonderzoeksbureau? Dan maken wij graag kennis met jou! Als senior marktonderzoeker ga je aan de slag met de onderzoeksprojecten van onze grote klanten. Het doel is een hoge klanttevredenheid door projecten foutloos en volgens planning uit te voeren. Je beheert daarbij het onderzoekstraject van A tot Z. Je bent een aanspreekpunt voor bestaande klanten en brengt ook offertes uit voor potentiële klanten. Daarnaast begeleid je junior marktonderzoekers waar nodig bij hun projecten en controleer je de kwaliteit. Tot slot werk je ook mee aan een serie van eigen rapporten die we publiceren. Je wordt een echte steunpilaar waarop we kunnen bouwen. We zijn nieuwsgierig wat je met jouw persoonlijkheid of ervaring kunt toevoegen aan ons team. Natuurlijk krijg je eigen verantwoordelijkheden en kun je direct een bijdrage leveren aan onze groei.

We maken graag kennis als je:

  • een afgeronde HBO of universitaire opleiding hebt;
  • minimaal drie jaar relevante werkervaring hebt;
  • zelfstandig, commercieel, gedreven en communicatief bent;
  • gedegen kennis van marktonderzoek en onderzoekssoftware hebt.

Je past perfect binnen het team als je:

  • klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebt staan;
  • een teamspeler bent die anderen beter maakt;
  • verantwoordelijkheid neemt in je werk;
  • een flexibele & praktische instelling hebt.

Wij bieden:

De salarisindicatie voor deze full time functie is € 33.000 tot € 45.000, afhankelijk van je werkervaring en kwaliteiten. Daarnaast maken een winstuitkering, vakantiegeld en 25 vakantiedagen deel uit van je secundaire arbeidsvoorwaarden. Een tijd voor tijd/geld regeling, reis- & onkostenvergoeding en een persoonlijk ontwikkelingsbudget zijn onderdeel van het pakket. Mooi meegenomen is de extra vakantiedag bij elk volgend dienstjaar. Bij start van je dienstverband zorgen we ervoor dat je werkplek van alle gemakken is voorzien. Je krijgt de beschikking over een MacBook van de zaak.

Reageer snel:

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe topper en zien je CV en motivatie graag tegemoet. Stuur deze per e-mail naar Multiscope (solliciteren@multiscope.nl). Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met John Kivit (073-6212122). Deze vacature is nog steeds actueel! - Acquisitie door werving- en selectiebureaus op basis van deze personeelsadvertentie wordt niet op prijs gesteld. -

Andere vacatures

Customer Experience expert
(SENIOR) MEDEWERKER ONDERZOEK & EXPERTISE
Jr. Consumer Market Insights Analist Retail
Directeur Onderzoek NMO
Junior Insights Consultant
Senior Marktonderzoeker
Marktanalist (commerciële marktonderzoeker)
Vacature senior onderzoeker/adviseur
Consultant marktonderzoek

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.