Beloningsmonitor

Beloningsmonitor MOA ondersteunt de HR-manager

Heeft u al de MOA-AWVN beloningsmonitor? Bespaar uzelf onzekerheid en kosten en bestel nu de MOA-AWVN beloningsmonitor, daarmee kunt u toetsen of u uw medewerkers marktconform beloont.

De AWVN-beloningsmonitor heeft voor de MOA-leden veel voordelen

01

MOA-leden kennen functies zoals Marktonderzoeker, research of insights consultant, dataprocessor en research manager. AWVN heeft deze profielen verder ontwikkeld en speciaal voor MOA opgenomen in de AWVN-beloningsmonitor. Daarnaast biedt de Beloningsmonitor ook de mogelijkheid andere functies dan de MOA-specifieke functies te vergelijken. Hierbij kan worden gekozen uit ruim 150 andere functies (bijvoorbeeld de secretaresse, HR adviseur, salarisadministrateur, controller, commercieel manager, afdelingsmanager, etc.).

02

MOA-leden kunnen zich onderling vergelijken met andere MOA-leden, maar ook met de BV Nederland. Ook is het mogelijk de eigen organisatie te vergelijken met organisaties van eenzelfde omvang of specifiek naar sector of provincie.

03

MOA-leden kunnen zelf vergelijkingen maken door salarisgegevens in te voeren; zodra deze gegevens zijn ingevoerd verschijnt de output van de vergelijkingen direct op het scherm, weergegeven in overzichtelijke grafieken en nauwkeurig cijfermatig onderbouwd.

04

MOA-leden kunnen de Beloningsmonitor het gehele jaar door raadplegen. Het is een online database die 24 uur per dag, 7 dagen in de week kan worden benaderd.

05

MOA-leden maken gebruik van een beproefde onderzoeksmethodiek voor salarisvergelijkingen, waarop de Beloningsmonitor is gebaseerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van medianen en kwartielen.

Daarnaast is er door de AWVN een demo-versie ontwikkeld. Elk MOA-lid kan zelf de functionaliteit van de Beloningsmonitor in deze demo-versie uitproberen. Op verzoek van de MOA zal de AWVN een indicatie van functiejaren opnemen in de handleiding die speciaal voor MOA-leden is opgesteld. 

Klik voor een demo op de volgende link: beloningsmonitor-demo.awvn.nl

Kosten

De kosten verbonden aan het gebruik van de MOA-AWVN Beloningsmonitor zijn gerelateerd aan het aantal fte’s van de organisatie. Uiteraard hopen we op veel deelnemers. Hoe meer bureaus zich aanmelden hoe waardevoller de database zal worden.

Kosten* voor 2023 per fte, met een plafond van € 890,-- per jaar zijn €19,--.

Deelnemen aan de MOA-AWVN beloningsmonitor kan via de AWVN.
* De kosten zijn onderhevig aan een jaarlijkse inflatieverhoging.

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik deelnemen?

  Deelnemen aan de MOA-AWVN beloningsmonitor kan via de AWVN

 • Wat is de looptijd van het contract?

  De overeenkomst geldt voor onbepaalde tijd en wordt stilzwijgend jaarlijks verlengd. De contractperiode is gebaseerd op kalender jaren.
 • Wat zijn de voorwaarden voor deelname?

  MOA verzoekt AWVN de Beloningsmonitor data ter beschikking van een afnemer te stellen als die afnemer lid is van de MOA en bij de MOA heeft aangegeven gebruik te willen maken van de beloningsmonitor. De kosten van de Beloningsmonitor zijn fte-gerelateerd en worden vermeld op de MOA-website. Genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting. De kosten voor de Beloningsmonitor worden jaarlijks aangepast op basis van het CBS prijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie.
  MOA zal afnemer daartoe jaarlijks factureren. 

 • Hoe zeg ik het contract op?

  MOA en de afnemer zijn gerechtigd om door schriftelijke opzegging de overeenkomst te beëindigen. Hiervoor moet de overeenkomst voor 1 oktober van het betreffende kalenderjaar worden opgezegd. Partijen zullen wegens opzegging nimmer tot enige schadevergoeding zijn gehouden.

   

 • Is het product alleen voor MOA-leden?

  Ja, het product is alleen af te nemen door MOA-leden. 

Blijf op de hoogte van MOA nieuws en activiteiten

* Verplichte veld(en)
Blijf op de hoogte van nieuws, vacatures, events van het MOA Expertise Center!

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.