Competence

De rol van de …

strategisten, marktonderzoekers, data analisten en intelligence/insights professionals zal meer en meer een consultatief karakter krijgen. Het aanleveren van data of insights is niet voldoende. Bedrijfsleiders, executives en business experts verwachten iemand die met ze mee denkt, een opinie heeft, opties aandraagt en raad kan geven boven op de geanalyseerde resultaten. Alleen door in functie te ontwikkelen naar het niveau van consultant/“trusted advisor”, kunnen professionals een toegevoegde waarde creëren die het bedrijf helpt om sneller te groeien dan de markt. Dat vraagt om de ontwikkeling van andere competenties en vaardigheden, zoals vraagtechnieken, empathie, omgaan met weerstand, sociale profielen lezen, onderhandelen, relationele vaardigheden en meer.

Competence team van experts

Onder leiding van Joost Drieman

De relatie tussen de insights professional en de gebruikers van insights is één van de cruciale factor voor het succesvol creëren van een insight gedreven beslissingscultuur.

Het MOA-expertteam Competence kan helpen bij het de ontwikkeling van een intelligence cultuur binnen organisaties. Dit levert een kwalitatieve toegevoegde waarde en zorgt dat de insight professional(s) zich kunnen profileren en meehelpen als partner om de organisatiedoelstellingen te realiseren.

Expertise

  • Stakeholder management
  • Intelligence cultuur
  • Soft skills

Diensten 

Het MOA Expertise Center biedt ondersteuning op het gebied van competence door:

Support

Het MOA Expertise Center biedt laagdrempelige support via telefoon (020-5810710) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Netwerken

De MOA-events en activiteiten van onze prof- en ledengroepen bieden een ideale basis om te netwerken, kennis te vergroten en te delen.

Expertise

Onze experts zijn beschikbaar voor 1-op-1 consults en inhouse adviestrajecten.

Trainen

De MOA biedt een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma dat aansluit bij actuele thema’s en kennisbehoefte. Ons gehele programma kan zowel klassikaal in MOA-verband als Incompany worden aangeboden, afgestemd op de behoefte van de organisatie zelf.

Toetsen

De MOA biedt behalve erkende examens op het gebied van Sensorisch Onderzoek en Field Force Trainen en toetsen op het gebied van AVG en databeveiliging.

Certificeren

De MOA hanteert het Keurmerk Fair Data voor al haar leden. Daarnaast verzorgt de MOA diverse ISO certificeringen, de certificering voor Qualified Insights Professional en de bijschrijving in het Digital Analytics register.

Bent u geïnteresseerd in het MOA Expertise Center?

Wilt u meer informatie over wat het Expertise Center voor u en uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op!

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.