Privacy, legal & integriteit

Dit expertisegebied ...

bestaat uit het verwerken van persoonsgegevens voor statistische analyse die zijn verzameld in een relatie tussen een organisatie en een klant. Is er sprake van verenigbaar gebruik. Het uitvragen/verrijken van gegevens van respondenten ten behoeve van statistisch onderzoek en data analytics onderzoek. De juridische inrichting van Panels, is er sprake van juiste terms and conditions (panel voorwaarden), wordt er toestemming gevraagd waar nodig aan de respondent. En welke overeenkomsten dienen er te worden gesloten met opdrachtgevers, met en zonder een eigen database, verwerkersovereenkomst. En hulp bij het voldoen aan de wettelijke eisen van accountability uit de AVG overeenkomsten, verwerkersovereenkomsten, panel voorwaarden, beoordeling verenigbaar gebruik, toetsing grondslag voor gegevensverwerking, opstellen privacystatement, omgaan met bijzondere persoonsgegevens.

Privacy, legal & integriteit team van experts

Onder leiding van Alexander Singewald

De privacy van klanten en het bewaren van hun gegevens is bij wet geregeld en de MOA Integriteitscode erkend door de Autoriteit Persoonsgegevens.

Het MOA-expertteam Privacy, legal en integriteit is op de hoogte van de meest
actuele wet-en regelgeving en kan helpen deze adequaat toe te passen binnen de organisatie en in de samenwerking met derden.

Expertise

  • Fair data en integriteit
  • Wet- en regelgeving
  • AVG en verwerkersovereenkomsten

Diensten 

Het MOA Expertise Center biedt ondersteuning op het gebied van competence door:

Support

Het MOA Expertise Center biedt laagdrempelige support via telefoon (020-5810710) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Netwerken

De MOA-events en activiteiten van onze prof- en ledengroepen bieden een ideale basis om te netwerken, kennis te vergroten en te delen.

Expertise

Onze experts zijn beschikbaar voor 1-op-1 consults en inhouse adviestrajecten.

Trainen

De MOA biedt een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma dat aansluit bij actuele thema’s en kennisbehoefte. Ons gehele programma kan zowel klassikaal in MOA-verband als Incompany worden aangeboden, afgestemd op de behoefte van de organisatie zelf.

Toetsen

De MOA biedt behalve erkende examens op het gebied van Digital Analytics en Sensorisch Onderzoek ook Field Force toetsen en toetsen op het gebied van AVG en databeveiliging.

Certificeren

De MOA hanteert het Keurmerk Fair Data voor al haar leden. Daarnaast verzorgt de MOA diverse ISO certificeringen, de certificering voor Qualified Insights Professional en de bijschrijving in het Digital Analytics register.

Bent u geïnteresseerd in het MOA Expertise Center?

Wilt u meer informatie over wat het Expertise Center voor u en uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op!

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.